Ventilatie in Mol - Balen - KVE Engineering

Ga naar de inhoud

Woonhuisventilatie

Ventileren is verse lucht aanvoeren en vervuilde lucht, die schadelijke stoffen, geuren en vocht bevat, afvoeren. Voor elke hoeveelheid afgevoerde lucht moet evenveel verse lucht worden aangevoerd.

KVE Engineering installeert nauwkeurig uw nieuw ventilatiesysteem en zorgt dat de juiste debietwaarden worden behaald.  Door toepassing van de nieuwste technieken zorgen we voor een excellente ventilatie bij u thuis.  Een goed ontwerp is het belangrijkste voor een goed werkend systeem, maar ook de installatie zelf van een mechanisch ventilatiesysteem, met of zonder warmteterugwinning, dient nauwkeurig uitgevoerd te worden volgens de gemaakte berekeningen.

Wettelijk verplicht
Sinds 1 januari 2006 verplicht de EPB-regelgeving de integratie van een ventilatiesysteem in een nieuwbouwwoning of in een grote renovatie.

Voordelen van een ventilatiesysteem
  • Een gezond binnenklimaat
  • Geen last van vochtproblemen of schimmels
  • Een betere E-peilscore
  • Verlaagt de kosten van uw energiefactuur
  • Een permanente aanvoer van verse lucht

Onderhoud Ventilatiesystemen
Voor het onderhoud van uw ventilatiesysteem kan u steeds bij KVE Engineering terecht. Lucht bevat stof, vuil en vocht daarom is een periodiek onderhoud van uw ventilatiesysteem nodig.

Er zijn verschillende soorten ventilatieystemen en oplossingen die de warmte helpen te recupereren. Indien u verdere informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, contacteer ons. Wij helpen u graag!


Ventilatiesystemen - KVE Engineering in Balen
KVE Engineering zorgt voor
een excellente ventilatie!

CV-SANITAIRE INSTALLATIES & VENTILATIE
KVE Engineering bvba is uw specialist en betrouwbare partner

  


© KVE Engineering bvba
Terug naar de inhoud