Centrale verwarming in Mol - Balen - KVE Engineering

Ga naar de inhoud

Installatie centrale verwarming

KVE Engineering legt alle soorten verwarmingsinstallaties aan. Indien nodig, krijgt u van ons een ontwerp en een berekening van de thermische kwaliteiten van de te verwarmen ruimtes. Op die manier kunnen we u adviseren over de meest rendabele oplossing voor uw nieuwe installatie, binnen de mogelijkheden van uw budget.

Keuze van verwarmingssysteem
  • Vloerverwarming
  • Muurverwarming
  • Industriële verwarming
  • Klassieke verwarmingssystemen

Wij kozen voor u twee betrouwbare merken van ketels: Vaillant of Junkers. Op deze manier zijn we in staat voor elke situatie de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Met of zonder geïntegreerde warmwaterproductie, met of zonder geïntegreerde brander, en eventueel met een weersafhankelijke sturing of een eenvoudige programmeerbare klokthermostaat.

Voor het aanleggen van vloerverwarming maken we in samenwerking met onze leverancier Begetube een uitgebreid legplan klaar.

Verwarm in stijl
Wij installeren een ruim assortiment aan verschillende types radiatoren, van de eenvoudige paneelradiator tot de meest sierlijke decorradiator. Hier is smaak de bepalende factor … kiest u voor discreet wit of voor een elegant kleurtje dat bij de gordijnen past? Op de site van Radson is een uitgebreid overzicht te zien van één van de mooiste gamma’s decorradiatoren op de markt.

De uiteindelijke keuze van een verwarmingssysteem hangt van vele factoren af. Wij adviseren u graag hierin. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.


Verwarming - KVE Engineering in Balen
De juiste verwarming voor
een optimaal wooncomfort!

CV-SANITAIRE INSTALLATIES & VENTILATIE
KVE Engineering bvba is uw specialist en betrouwbare partner

  


© KVE Engineering bvba
Terug naar de inhoud